måndag 12 januari 2009

Dags att tänka efter!

Bror och jag har diskuterat sexifieringen av dansen på DM ett tag nu. Jag är som ni vet inte alls så förtjust i det. (Jag skrev senast om det där i mitt inlägg: "Hur intim är en foxtrot?").

Nåväl, vi har båda varit sugna på att skriva nåt om det där och bestämde oss till slut för att skriva ihop. Igår morse lades det ut en helt galet grov text på DM (den är bortplockad nu) och det var liksom droppen, så igår gick vi till handling. Det resulterade i texten "Dags att tänka efter!". Jag känner mig riktigt nöjd med texten men är fortfarande osäker på om vi gjorde rätt som la ut andras texter som exempel, även fast vi gjorde dem lite mer neutrala. Vi diskuterade det länge och frågade också några andra dansare vad de tyckte. Jag vill helst inte stöta mig med någon i onödan.

Jag har nästan ont i magen när jag lägger ut en sån här text men när de flesta kommentarerna visar sig bli positiva kan man andas ut. Phu.

Inga kommentarer: