måndag 26 januari 2009

Blender i Mässhallen

Elin och jag kom i alldeles lagom tid till Mälarsalen trodde vi. Men istället ringlade en lång kö ut från mässhallen. Inte mig emot. Jag gillar den lokalen mycket bättre. Lite strävt golv, men gott om plats och högt i tak. Mälarsalen känns som en skokartong i jämförelse. Jag tyckte också de fått till ljudet bra denna gång.

Först såg tjejöverskottet helt galet ut. Vi var säkert tjugo tjejer i hörnet innan det började, men sen när första låten kommit igång hade alla plötsligt gått åt. Jag var inte så sugen på att jaga så jag dansade nästan bara med nya första delen av kvällen. Några hyfsade och några mindre bra. Sista låtarna innan paus dansade jag med en lång kille utan hår. Och mitt i buggen drar han plötsligt högerhanden över sitt kala, mycket blöta huvud! HUUUR tänkte han!!??? Så ofräscht!! Så fort det blev paus hade jag stort behov av att tvätta händerna kan jag säga. Man är ju väldigt van vid andras svett men jag vill helst inte få det serverat så någon mer gång!

Hittade en kille Elin tipsat om som var väldigt mysig och duktig. När jag gick tillbaka till Elin efter dansen sa hon "det där såg ju riktigt bra ut!". "Ja, tack för tipset!" sa jag. Elin tittar på mig och fattar först ingenting men sen säger hon "Jahaaa, men det där va ju inte han!!" Så kan man också hitta nya bra killar. Så det blev ett tips till henne istället.

I mitten av kvällen dansade jag med en kille som dansar fox "med extra allt..." *hrm*. Jag sneglade lite vilka jag hade runt mig under dansen och vi foxade precis bredvid en toppfavorit. Det tyckte jag var så himla lustigt så jag småfnissade inombords under dansen, (ja jag vet att jag har lite udda humor ibland..) men sen lyckas killen dessutom backa mig rätt in i toppfavoriten och då håller jag verkligen på att få ett tokfnissanfall. Jag hoppas det inte märktes så mycket men jag log nog sött resten av låten. Hihihi.

Innan andra paus ser jag kvällen glada överaskning! Mattias som varit borta länge från dansen på grund av en skada. Men plötsligt är han bara där!! Jag försöker hitta honom utan framgång men springer istället rätt in i famnen tidigare nämnda favorit. Så det kan gå. Det blev fyra toppdanser med honom istället. Och första foxarna..ojojoj...jag har sagt det förut men bättre än så blir det inte. (Nä, just det, inte så mycket sämre heller... ;) )

I pausen letar jag reda på Mattias och kastar mig om hans hals, så glad att se honom igen och han lovar att försöka hitta mig innan kvällen är slut. Och han brukar ju alltid lyckas med det. En av de få. Nu blev jag istället levererad till honom av en riktig gentleman. Tjusigt. Mattias tittar dock på mig med rynkad näsa och säger "huew!!" Jaha, tack för det. Men jag såg visst ut som en dränkt katt efter mina foxar nyss. Jag fick låna hans handduk för att vrida ur det som en gång var nån slags frisyr. Sen dansade vi. :) Jag behöver kanske inte skriva att det var grymt att få dansa igen. Mattias är ofta ganska oseriös på golvet men inte mindre skicklig för det. KUL!!!

Med två toppar på plats och några andra bra danser blev kvällen betydligt bättre än jag trodde. Så jag var alldeles nöjd. Jag hade dessutom fått en tillbakabokning till sista dansen vilket självklart värmde. Så sagan fick ett lyckligt slut denna kväll. I alla fall för mig...

Jag hade tänkt avsluta bloggen där men jag måste skriva nåt om sista extranumret också. Att se en sådan glöd tändas i killens ögon när han hör introt till en låt är helt fantastiskt!! Det får mig att vilja prestera mitt allra bästa trots att jag är precis hur trött som helst. Jag hoppas jag lyckades. :) Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Rätt kul o läsa o får erkänna att Odd har verkligen rätt i att "Killar har inga kompisar men tjejer har massor så att nobba en tjej är dåligt..."