måndag 19 januari 2009

Påskfestivalplaner

Elin och jag började prata Påskfestival i går på väg till Skultuna. Gänget har tänkt sig dit igen nu efter ett uppehåll på ett år. Vi har nu inte dansat squaredance sedan Danish Square Dance Convention i juni 2007. Hujedamej, hur ska det gå. "Jag kommer va livrädd" sa Elin. "Jamen, då är det som vanligt, du har ju varit livrädd senaste tio åren" sa jag förstående.

Påskfestivalen håller till på Örebro Universitet. Fyra hallar med dans på nivåerna B-C1 i totalt arton timmar under helgen. Samt givetvis sedvanligt afterparty med 'vanlig' dans till dansbandet Elegance. :) Flyer att kika på.

Kollade upp vilka callers det är och det var inte riktigt det vanliga gänget. Vi har dock dansat till alla förut. Nils Trottmann (Tyskland), Bronc Wise (USA, fast numera Sverige), Thomas Hedberg och Jack Borgström. Den enda som känns lite ny är Nils, han har jag nog bara dansat till på nåt Convention eller så förut. Jag minns honom för att han var ung och snygg, i alla fall då. ;)

Det var två andra squaredancetjejer på Skultuna i går faktiskt. Ja, två som vi kände igen alltså. Det har förhoppningsvis hänt en del sen vi var med sist... Kul ska det bli i alla fall. Kanske man borde ta tag i och boka lite hotell och sånt...

Inga kommentarer: