torsdag 8 januari 2009

I väntan på dans..

Idag är dan före dans. Ja, nu börjar den ständiga nedräkningen mot fredagskvällarna igen. Shake på Mälarsalen. Love Shake!!! Mälarsalen...jaja...men jag vet att jag kommer få en riktigt trevlig kväll så det ser jag verkligen fram emot. :P

Igår blev det också klart att helgen om två veckor blir en riktig tjejhelg. Daniel åker upp till Umeå med Tove och sin opererade fot och jag och Elin ska på tjejstylingkurs (bugg) lördag och söndag. Men först ska vi värma upp på Mälarsalen till Blender på fredagen och sen kanske det blir Zlips i Norrtälje på lördagkvällen om inget närmare dansalternativ dyker upp. Jag tror, nä, jag VET att vi kommer va trötta på söndag kväll. Och det ser jag fram emot! :)

Nu har jag också varit modig och tagit det första lilla steget mot eventuell sång. Spännande! Nu ska Tove och jag upp till morfar och umgås så att dagen kanske rullar iväg lite fortare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser verkligen fram emot tjejhelgen! Både att umgås med dig och få dansa så mycket :). Lär ju ha galet med dansabstinens efter den här veckans danstorka :P.

Kraaaaaaaaam!