onsdag 14 januari 2009

Träff med chefen

Jag har verkligen en jättebra chef på bemanningsföretaget! Hon är så go och har sån förståelse för vad jag vill och kan. Vi hade ett bra samtal idag och måste nu bara invänta facket innan vi kan skriva nya papper. Även om det är en ambulerande tjänst kommer jag att få behålla min lön och det trodde jag kanske inte riktigt. Övriga villkor var också bättre än jag trodde eftersom jag varit anställd så länge.

Nu vill ju varken hon eller jag att jag ska vara ambulerande men det är en nödlösning om inget annat dyker upp, eller tills något annat dyker upp. Vi kommer leta efter nåt bättre på varsitt håll.

Chefen har velat träffa Tove sedan hon var nyfödd och hade hoppats att jag skulle ta med henne idag. Men eftersom vi skulle prata business ville jag inte det. Och så besviken hon blev! Men jag lovade att ta med henne när jag ska tillbaka och skriva på. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis! Vad skönt att det ser ut att ordna upp sig, även om det blir en turnerande start.
Sitter själv och klickar mig runt på jobbsajter, och hoppas hitta något mycket bättre än det jag har. Med lite tur lyckas jag.
Ses i Skultuna på söndag?
Kram