lördag 10 januari 2009

Shake på Mälarsalen

När vi kom dit jag och bror så var det betydligt mer folk än vanligt. Vi hade helt bortsett ifrån DBK-effekten. Shake som synts i TV under hösten spelade plötsligt mitt i stan, klart det kom lite nyfikna. Det blev också ganska stökigt i början av kvällen men riktigt dansbart sista halvan. Men så brukar det ju vara på Mälarsalen. Golvet var sämre än vanligt, de har ju haft nån vattenskada där och det var en del skarvar som man kunde fastna i. Hoppas de fixar det.

Kvällen började helt oslagbart. Dansade första med bror och sedan blev jag uppbjuden av fem riktigt bra killar på rad, fyra favoriter och en ny. Det har nog aldrig hänt förut. Blev dessutom uppbjuden flera gånger till under kvällen, och ett par hann inte först så de fick gå igen med besviken min, så antingen var jag hetare än vanligt eller så...nä jag kommer inte på nåt annat... ;)

Foxkillen från annandagen var på plats och vi hann med några danser i mitten. Det är väldigt svårt att inte känna sig uppskattad som kvinna i hans närvaro. Ojojoj vilka blickar och vilka kommentarer och ja just, vilka foxar...hrm... Det är en sak som gör det extra intressant att dansa med honom... och mer tänker jag inte skriva om det. ;)

I slutet av kvällen såg jag till att vara upptagen till större delen med min toppfavorit. Jag dansar gärna med honom på slutet när det finns lite ytor att ta ut svängarna på. Och ojojoj, det var nån av foxarna där som...ja...jösses... Att få vakna upp helt nyfoxad (gillar verkligen det ordet), se killen i ögonen och sen direkt få sjunka in i ännu en fox är inte dumt det...

Men sen slutade kvällen inte alls som jag trodde den skulle göra. Min toppbokning (trodde jag) försvann mitt framför min långa näsa kan man säga och det var riktigt surt att plötsligt sitta på sista när det fanns riktiga ess på plats som jag dessutom vet väldigt gärna hade dansat med mig. En kom till och med fram efteråt och sa det eftersom han hade sett mig sitta. Shakes sista låtar är så grymt bra och som extranummer spelade de DBK-låtarna "Mercy", och "Du ringde från Flen". *Snyyyyft*.

Men bortsett från slutet så var det en av de bästa kvällarna jag haft på Mälarsalen. Inte konstigt med tanke på alla uppbjudningar, bra danser och underbara SHAKE! TACK!!

Inga kommentarer: