måndag 5 januari 2009

Obyxlös

Dagens stora händelser är en vält gran och ett par nya dansbyxor. Tove var det som plötsligt drog ner granen. Krasch!! Som tur var fick hon den inte över sig utan hon satt bredvid och såg mest förvånad ut.

Jag vaknade i morse med lite shoppingsug. Nya byxor att dansa i. Ett par svala som sitter bra och inte är förstora. Jag ska ju dansa på Mälarsalen på fredag och de enda byxor jag kan ha som passar fina glansiga linnen är de nya jeansen och de är för varma att dansa i. I alla fall på Mälarsalen. Där vill man gärna ha på sig så lite kläder som möjligt men så roligt ska vi inte ha...

Det blev en tur till Täby och de första byxorna jag tog i köpte jag. De var perfekta så när som på längden. (Som alla byxor nu förtiden.) Sen stod jag där och undrade vad jag skulle köpa mer. Jag hade ju just kommit. Passade på att kolla om ett perfekt danslinne gömde sig i nån butik (surprice!) men så var det inte. Så jag tröstade mig med ett halsband och lite nya underkläder istället.

Inga kommentarer: