fredag 23 januari 2009

Tokdanshelg!!

Idag är det redan fredag och så snart jag lämnat av Daniel och Tove på Arlanda så tar Elins och min dans- och tjejhelg sin början. Vi startar med Mälarsalen ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska tro om kvällen, verkar mest vara en massa brudar som ska dit. Bäst att hålla nere förväntningarna och bara försiktigt hoppas på att det dyker upp några oanmälda favoriter. Blender borde ju ändå locka kan man tycka.

Sen blir det tjejstylingkurs på Ebba hela lördagen. Det ska bli riktigt kul, vet redan massor av kändisar som ska vara med och som vanligt ser jag såna här kurser som sociala tillfällen. Extra mycket denna gång eftersom det bara är massa tjejer. Vanligtvis är det ju bara massa killar man får kontakt med.

Sen Zlips i Norrtälje på kvällen. Det är ett ännu osäkrare kort. Det blir till att ställa in sig på att kunna dansa bra i början av kvällen och sen är det kanske party. Vet inte riktigt när festfolket tar sig ut i Norrtälje, men jag gissar att det börjar dra ihop sig vid halv tolv kanske? Sen är det kurs igen hela söndagen. Gissar att vi kanske är lite halvslitna sen.

Elin och jag ska således dansa, äta, resa och sova ihop hela helgen. Kvantitetstid kan man kalla det. :) Nu är det dags för mig att börja packa för dans, träning och övernattning. Kanske ska förbereda hemmet också för vår återkomst lördag kväll.

Inga kommentarer: