torsdag 1 januari 2009

Nyårspartyt 2008

Igår drog vi ut med en full bil till Lindholmen som ligger ca fem kilometer från oss. Micke och Maria hade bjudit in till nyårsfest och vi var elva glada människor som samlades för att äta, dricka och dansa. Ja, och skåla in det nya året förstås!

Vi åt sååå god mat. Kantarelltoast till förrätt, mördegsinbakat kött med potatisgratäng till huvudrätt och marängsviss till efterrätt. Vid drack dessutom gott till. Vin och snaps. Mums. Efter maten hann vi pröva på dansgolvet lite innan det plötsligt var dags att gå ut och smälla av lite raketer och skåla. Vi hade ett riktigt fint fyrverkeri visade det sig. Sen var det in och dansa vidare som gällde eftersom alla var dansare utom två.

Jag hade så himla trevligt!! Jag trivs som fisken i vattnet i det här gänget och jag och Elin hann dessutom umgås riktigt mycket. Jätteroligt att festdansa också. Kvällen gick bara alltför fort, som alla nyårsaftnar. Ser redan fram emot nästa fest!!

Tove var med på festen och somnade efter middagen. Hon har tyvärr fått min förkylning så hon vaknade lite till och från. Dels kanske för att det var ett okänt ställe, och dels för att hon var snuvig. Men hon är ändå hela tiden så himla duktig och trygg och när vi kom hem på natten så fick hon välling och somnade om. Vår lilla prinsessa!

Ett litet kollage från gårdagens fest. Klicka på det för att se det större.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket härligt nyår ni verkar ha haft! Får se om vi kanske ses ikväll i Gävle....

Kramkram