fredag 16 januari 2009

Solen går ner nu

Elin är på väg hit så vi kommer hinna umgås lite innan dansen ikväll. Trevligt. Jag försöker att inte ha några jätteförväntningar inför kvällen. Jag vet en favorit, ja, eller ett fan kanske jag ska säga, som ska dit, så jag lär bli väl omhändertagen om jag så vill *visslar*. Det kommer också ett par nya långväga som ska testas. ;) Elin har heta tips nämligen. Kul, kul.

Jag har heller inte hört Wahlströms sen de blev fem så det ska bli intressant att se och höra om det är nån skillnad. Wahlströms är ju synonymt med trist men ändå riktigt dansbart enligt mig. Det vore ju heller inte dumt med samma uppbjudningsfrekvens som i fredags men det är nog att hoppas på för mycket. Ja, vi får se vad det blir av kvällen. Jag lär väl sammanfatta som vanligt i morgon antar jag. :)

Inga kommentarer: