måndag 19 januari 2009

Shake - What a night!!!

Att det kan vara sån skillnad på två danskvällar!! Shake på Skultuna igår var så sjukt braaaaaaaaa!! Shake spelar så underbart bra låtar precis hela tiden, man behöver aldrig känna att man slösar bort nån bra kille på nån dålig låt eller vice versa. Utan det är bara total njutning från start till mål. Det var också otrolig stämning på golvet med applåder och jubel - härligt!

Det var precis lagom med folk. Hela golvet var guldbestrött denna kväll så det var bara att beta av guldkorn efter guldkorn. Och jag törs påstå att vi fyra som kom i våran bil inte heller direkt sänkte nivån. ;) Bror, jag och Elin hade fint sällskap av en kille som är utnämnd till "Norrlands bästa foxare" av en bloggande kollega till mig. ;) Jag fick äran på första låtarna och ja, man vill ju bara jubla.. :) Han är dessutom en duktig buggkille. Vi har dansat några gånger förut och det börjar sätta sig nu. Kul!

Mina två favorit-Magnusar var där och bjöd på grymma danser. Med Magnus1 blev det så galet rolig bugg. Det är så få jag kan dansa sån bugg med, totalt ohämmat och busigt. Så KUUUUL!!! Sen är båda så grymma foxare så man nästan blir tårögd. (Elins uttryck..) En annan höjdardans var med en av alla pojkvänner som heter Daniel, vi har dansat några gånger och det har blivit bättre för varje gång, men nu börjar det bli svårt att toppa...

Hann dansa med de flesta som jag önskade, idel favoriter och även en ett par nya killar hann jag med. Det är verkligen en ynnest att få vara tjej och få njuta av alla killars olika foxstilar. Det finns ju inte två som dansar lika. Och jo, jag fick dansa sista och extra denna gång och jag blev sååå väl omhändertagen! ;)

Jag var så full av energi igår och alla duktiga killar fick veta precis vad jag tyckte om att dansa med dom. Med tanke på förra inlägget om danskomplimanger så har jag en bra; "Jag dansar väldigt gärna med dig..." Säg det med lite raspig röst i killens öra så ska du se att han blir glad. Hihi.

Danskvällen igår var dans när det är som allra bäst på alla sätt. Jag hade mer energi när jag åkte hem än när jag kom dit och kvällen försvann alltför fort. Det här var också kvällen när "bänkincidenten" ägde rum. ;) Nu är det bara till att räkna ner till nästa dans... *GLAD*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men Oooo så nyfiken jag blir när du säger norrlands bästa danskille. Du måste ju säga vem det var juh! Fast jag tror att jag kan gissa.... kommer han kommer från Umeå tro? :)

Det är så roligt att läsa om dina danskvällar Frida!

Kram

Anonym sa...

Ja, visst var kvällen bra! Antar att det är samma bänkincident som jag "orsakade" (för ni är väl inte riktigt så dramatiska att ni ställer till med fler scener under en och samma kväll) ;-) ?

Riktigt kul att få dansa med dig igen. Själv hade jag en riktigt trevlig, men totalt upp-och-nedvänd kväll... Vanligtvis innehåller mina danskvällar 3-4 tjejfoxar. Igår blev det 5 danser med killar och en bonuslåt (sista snabba buggen). Resten av kvällen myste jag runt med tjejer. Snacka om att jag valde killarna med omsorg - visst är det kul att foxa, men igår valde jag helt med sikte på deras buggprestationer - bra foxxar fick jag ju i alla fall :-)

Ska försöka hitta dig till helgen för favorit i repris om jag får, du är verkligen ett av de där riktiga platinakornen på golvet!

Kram på dig!

Frida sa...

Ankan: Jo, du är inne på helt rätt spår, det är du som myntat uttrycket om jag inte minns fel.. ;)

Puman: Nej, vi nöjer oss med att synas ordentligt en gång per kväll. ;) Får tacka för komplimangen! Klart vi ska dansa mer, så mysigt så! :)