lördag 17 januari 2009

Sköna komplimanger..?

Toppfavoritpotentialkillen (phu vilket ord!) från igår sa efter vår första fox att "du är så skön....eller får man säga så???" Nja...sa jag, det känns ju inte helt rätt, det beror på vem som säger det och hur det sägs. "Men 'bra' låter ju så torftigt liksom" tyckte han "du är så bra, jaha, men det är mycket som är bra.." Ja, det höll jag ju med om.

Det är inte alldeles lätt att hitta rätt nivå när man vill ge dans(fox)komplimanger. Men jag har fått höra "Åh, Frida du är så skön att dansa med..." mumlas i mitt öra med mörk röst några gånger, senast på Mälarsalen förra veckan, och burr...nä...det är få män som kan leverera en sån replik på ett bra sätt, även fast jag såklart ändå tar det som en komplimang.

Foxgubben från igår sa att jag var så "lättförd" och det var en väldigt lämplig neutral komplimang från en som är så pass mycket äldre tycker jag. "Skön" hade känts helt fel.

Det är ju härligt med komplimanger och jag har fått min beskärda del för några år framöver känns det som. Vissa kan säga nästan vad som helst utan att det känns fel på något sätt. Det handlar om personkemi. Som vanligt.

Inga kommentarer: