tisdag 13 januari 2009

Med sikte mot helgen

Sitter och väntar på att Daniel ska ringa. Han opererar sin fot idag och jag ska hämta honom när det är klart. Vet inte alls när det blir för han skulle sövas visst. Han blir nog hemma resten av veckan så det blir ännu mer "semester" här. Idag händer inte så mycket annat, i morgon ska jag till bemanningsföretaget och sen ska jag träffa Elin en stund.

Men jag siktar som vanligt på veckans danser. Dubbelt upp denna helg. Daniel är ju konvalescent och som den förstående sambo jag är så åker jag och dansar två kvällar under helgen. ;) Wahlströms på Yesterday och Shake i Skultuna. Elin ska med på båda danserna så det ska bli jättekul. Yesterday är ju alltid kul oavsett band och Shake är ju bäst så det kommer också bli toppen. Jag får se till att göra en lite stabilare bokning till sista dansen den gången, så jag verkligen får dansa de där bra låtarna. ;)

Inga kommentarer: