torsdag 29 januari 2009

Fortfarande sjuk

Det är såååå synd om mig!! Förkylningen hänger envist kvar. Jag hade hoppats vakna som en helt ny människa i morse men så var det inte riktigt. Visst är det skillnad men inte lika stor som jag hoppades. Jag blir liksom arg när jag inte blir frisk, speciellt när jag håller på att missa nåt jag verkligen sett fram emot. MEN...jag har fortfarande förhoppningar om att kunna dansa lite i morgon. Och helgen bara räknar jag med att klara av. Det sista som lämnar en är hoppet....right??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Right!!! Jag tror förkylning drabbat hela landet.. sjukt..;o) //Annisen

Anonym sa...

KRYAKRYA! Jag har börjat att känna mig hängig jag med:(:( Men jag badar i Echinagard och KOMMER att må som en princessa från kl21 och frammåt!!!

Ses i kväll!