fredag 9 januari 2009

Rörigt i tröttmössan

Jag är trött idag. Somnade inte förrän sent. Det snurrade i huvudet av saker som är aktuella. Fick svar på köreriet och får provsjunga och ställa mig på kö om jag blir godkänd. Hjäääälp, det verkar riktigt läskigt!! Jag gjorde också en första ansats mot nytt jobb även fast det tar emot precis hur mycket som helst.

För att få alla jobbiga tankar ur huvudet tänkte jag tillbaka på kryssningen istället. Jag har väldigt lätt att återskapa känslor ur minnen och kanske dessutom ett osedvanligt gott minne för detaljer som gör mig glad. Så jag somnade nog med ett leende till slut. ;) Ska återigen försöka låta bli att bli övertänd inför kvällens dans, höga förväntningar och Mälarsalen går inte riktigt hand i hand. Det som är lite trist är att jag kanske får åka själv.

Igår var jag och Tove hos morfar och Tove fick testa bärstolen för första gången. Hon fann sig väl tillrätta och somnade efter ett tag. Kika på bilden i pappas blogg.

Inga kommentarer: