måndag 26 januari 2009

Helgen med Elin

Före, under och efter all dans denna helg har jag och Elin pratat, skrattat, åkt massa bil, ätit och gjort typ allt annat också ihop. Det har varit så underbart kul. På fredagskvällen sov jag hos Elin och eftersom hon bor i en etta så sov vi ihop. Elin pratade till klockan tre, sen stängde jag av henne så jag skulle få sova lite. ;) När vi vaknade till på morgonen frågade Elin "vad är klockan?" och sen "Ja, för jag tänkte på det här med bla bla bla... Sen skrattade vi gott båda två. :-D

Under natten hade det varit riktigt slaskstorm ute och det var modd så långt ögat nådde ute. Vi hade båda sneakers på oss och vi tog oss knappt över vägen. Två bambi i sluttande modd. Trodde inte det kunde vara så halt! Sen stod plötsligt bilen i en sjö som jag var tvungen att ta mig över. Ganska blött blev det.

När kursen var slut på lördagen skulle jag ta fram bilnyckeln ur väskan som jag precis ställt ifrån mig. Men där fanns ingen nyckel. För det var inte längre min väska. Vi var bland de sista som åkte och någon, vem som helst hade alltså tagit fel väska som dessutom innehöll min bilnyckel! Det blev några väldigt jobbiga minuter men sen kom Jennie in. Hon hade glömt sin vattenflaska och då visade sig att det var hennes väska också. Vilken himla TUR att hon dessutom var lite glömsk.. ;)

Efter att bilnyckeln kommit till rätta tog vi oss iväg hem till Vallentuna och tog med oss lite mat på vägen. Med kinamat i magen somnade vi gott på varsitt håll och Elin kom och väckte mig när jag hade en halvtimme på mig innan det var dags att dra ut till Norrtälje.

Vi kom fram till Mobergs precis när Zlips började spela och det fanns inga killar över till oss så vi fick helt enkelt dansa med varann. Det var typ två år sedan sist, på den tiden när ingen annan ville dansa med oss, haha. Men efter en låt så dök det upp två bra killar som vi kastade oss över. Och sen var vi igång. Vi hade bestämt att vi skulle åka senast tolv, men det blev strax efter elva när andra pausen började. Då var vi ganska nöjda och småfolket med stiletter hade börjat droppa in.

Vi sov riktigt bra den natten, skilda sovrum underlättar, haha, så vi var ganska pigga på söndagsmorgonen och kom bara liiite sent till Ebba. Vi var ganska fnissiga hela dagen och det var nog tur att vi inte var i samma grupper på koreografin. Hihi. Vi hade riktigt kul i alla fall och dröjde oss kvar och pratade med de andra tjejerna så länge det gick.

Sen blev det en tur förbi pizzerian, hem till Elin, äta pizza och domna bort en stund. Sen när det bara är en timme kvar innan jag ska åka så kommer vi plötsligt in på vår historia igen och det intresserar oss båda så oerhört mycket. Vi har ett sex år stort hål att fylla i, både för oss själva och för varann men tiden bara rinner iväg och vi hinner aldrig klart. Men spännande är det i alla fall att minnas saker man glömt eller förträngt och få svar på sina frågor. Nästa gång ska vi börja i god tid. Så fort vi kliver på Ö-viksbussen eller hur var det!?

Det känns som att vi verkligen tog vara på helgen och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. TACK ELIN!!! Ser fram emot Övikshelgen nu!!!! KRAAAAAAAAAAAM

1 kommentar:

Anonym sa...

Åååh vad roligt det var att läsa om allt som hänt i helgen! Skrattar fortfarande om en del knäppa saker :). Som att det kan vara så halt när vägen är slaskmoddig! Tur att det inte kom en bil när vi slirade runt! Kommer att leva länge på den här helgen!

KRAAAAM!