torsdag 22 januari 2009

Spännande ikväll

Ikväll ska vi se om jag tagit mig vatten över huvudet. Ska ut till Norrtälje och provsjunga för en av Sveriges bästa körledare. Har förberett en sång och sen ska hon testa mig lite. Á vista-provet är läskigast. Att sjunga direkt från noterna. Det var så otroligt länge sen jag höll på nu. Men som Ann-Katrin sa till mig: "det värsta som kan hända är att det blir pinsamt".

En liten hake har tyvärr dykt upp. De övar på torsdagar vilket passar mig bra har jag tänkt. Ja, NU ja! Men nu är det vinter. Men från maj till september är det nåt på torsdagarna som jag inte gärna vill missa. Vad kan det vara?? Jo, HÅGELBY!! Fan. Snacka om intressekonflikt.

Först tänkte jag, skönt, då skiter jag i att provsjunga, eftersom jag tycker det är läskigt. Men nu har jag ändå beslutat mig för att göra det. Jag skulle va så grymt besviken på mig själv annars. Fegis-Frida. Tänk om jag skulle missa värsta chansen här. Tack Elin för peppingen!!

Och jag vet ju inte ens om det blir nåt av det här. Om jag platsar. När jag får en plats i så fall. Jag vet ju inte heller om de faktiskt håller igång över sommaren eller om det bara skulle stjäla några få av mina underbara sommardanskvällar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Go Frida! Go Frida! Stort lycka till! Hejar på dig :)

Malin sa...

Lycka till! =)

Anonym sa...

Lycka till! Håller alla tummar jag har!
KRAM