lördag 17 januari 2009

Wahlströms sucks big time

Att jag alltid glömmer att det låter liiiika heeela kvälleeeeen. Såååå trista foxar, ingen känsa alls!! De spelar dock förvånandsvärt bra bugglåtar, men igår var det inte inte drag nånstans. De brukar dra bra folk så därför brukar kvällarna ändå bli bra, men igår så var det glest mellan guldkornen. Det blev tydligt att det verkligen krävs toppfavoriter på plats för att Wahlströms ska bli bra.

Kvällens i särklass mysigaste dans blev med en kille som jag dansade med i Gävle. Då foxade vi bara ett antal låtar men nu visade det sig att han var en hejare på bugg också. Men foxen....mums!! (Sorry att jag lånar det uttrycket ;) ) Vi hade hoppats hinna dansa en gång till men så blev det tyvärr inte.

Det har diskuteras på DM i veckan om hur man håller och vad som är intimt och inte. En tjej ville nämligen inte se att andra tjejer höll på hennes killes höft. Men jag kan säga att det som är mest intimt enligt mig knappast har med höften att göra. Däremot som han höll...det är det bästa...och jag har bara dansat så med en kille en gång förut. Myyyys.

En "gubbe" bjöd upp som visade sig vara en riktig foxklippa, hoppas jag inte såg alltför skeptisk ut i början. En annan ny kille hade förvisso ganska bra känsla men vi kom ingen vart och då blir jag ganska snabbt uttråkad. Man vill ju gärna ha lite förflyttnig i alla fall!

Kvällens andra toppdans blev på slutet med en kille som jag dansar med nån gång om året sådär. Vi borde definitivt dansa oftare för vi funkar väldigt bra ihop och det skulle verkligen kunna bli galet bra om vi fick till det lite mer frekvent. Han har väldigt egen stil i buggen men för så otroligt självklart att man blir alldeles lycklig och foxen är också riktigt riktigt bra. Toppfavoritpotential på den helt klart.

Blev uppbjuden till sista av en kille som jag sällan dansar med. Jag bjuder sällan upp för jag tycker inte vi funkar bra i foxen. Jag kan följa men jag får verkligen ingen känsla alls. Buggen däremot går skitbra. Jag vet att vissa tjejer tycker att den här killen är såååå braaaaa, så det känns som det är lite som att kasta pärlor för svin, där jag är svinet då. Nöff, nöff.

Både Elin och jag summerade kvällen som att den var ganska rolig trots att det verkligen inte var bra. Vi hann umgås med lite folk och dansa några riktigt bra danser. En bra uppladdning inför söndagen kan man säga. För då ska vi rocka!!

Inga kommentarer: