måndag 26 januari 2009

Sjuk IGEN! :(

Igår kväll när jag gick och la mig kände jag att jag hade en tendens till halsont, men jag hoppades att det var falskt alarm. Jag låg dessvärre vaken i tre timmar innan jag somnade vid tvåtiden och för varje timme som gick så kände jag hur förkylningen blev värre. Idag har jag varit en riktig snuvlisa igen. Bläää!

Nu är det lite brått att bli frisk för i helgen är det fullt dansös igen, med socialdans, foxkurs, samkväm och mer foxkurs. Hoppas det redan är bättre i morgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig...
Kursen blir inte detsamma utan dig!

*kram*

Anonym sa...

Fy vad jobbigt! Krya på dig! Att sova hjälper en hel del, men lingon och tranbär är infektionshämmande, och så är riven pepparrot bra mot nästäppa - rensar ut ögonblickligen ;)
KRAM - hoppas att se dig frisk på söndag i Skultuna om inte förr!