tisdag 27 januari 2009

Mossa mellan öronen

Fortfarande dundersnubig. Skiiiiit. Måste hinna bli frisk. Den här fredagen har jag sett fram emot lääääänge!!! Ja, och helgen också förstås.

Har ägnat dagen delvis åt att återigen korra den nya layouten som är på gång. Sånt tycker ju jag är så skoj så jag är så glad att jag får äran. Testpiloten Frida är alltid redo! Mer om det när det är officiellt och klart. :)

Annars försöker jag mest göra ingenting. Ligger på golvet istället ibland så Tove har nåt att klättra på.

Jag har också fortsatt min facebookkarriär. Redan har två såna där ickevänner hört av sig. Ett squaredance-slem som min enda kontakt med förut var när han plötsligt ville ha mitt nummer och en annan väldigt ytlig squaredancebekant. Varför????

5 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig gumman, hoppas du blir frisk innan fredag!
Ang Facebook, japp! och fler ytliga bekanta lär adda dig! STÅ EMOT!
Kram

Anonym sa...

FB fyller faktiskt en funktion det med...fast visst blir det många ytliga kontakter...
Jag har en hel del kontakt med gamla arbetskamrater (internationella) via FB... :)
Har faktiskt råkat på en gammal skolkamrat från lågstadiet oxå...fast vi var alldeles för olika numera för att det skulle funka... :(

Nån mening är det väl...

Anonym sa...

Måste svara TED!
Ja, en gammal klasskompis som man faktiskt har nått gemensamt med och haft en historia med kanske man kan adda för skojs skull, men en helt okänd person som man kanske träffat en gång och fått en ytlig kontakt med VARFÖR skall man då plötsligt vara vänner på FB?????

Anonym sa...

Therése...
Det är ju inget måste att svara ja!
Jag har låtit bli att acceptera förfrågningar från personer som jag inte haft nån djupare kontakt med...när jag inte velat ha mer kontakt med dem heller...
Sen har jag lagt till personer som jag skulle vilja ha mer kontakt med...

Anonym sa...

Ja, det är ju klart, men vissa bara vägrar ge upp.