tisdag 12 januari 2010

Uppmuntrande ord?

Vi vägde oss i helgen. Hela familjen. Fast en i taget förstås. Daniel och jag kunde konstatera att vi för tillfället väger exakt lika mycket. Tove väger dock bara dryga 10 kilo. Jag har redan gått upp tolv kilo. Det är lika mycket som totalt sist. Undrar hur mycket av det som beror på mitt konstanta tröstätande på jobbet samt noll promenader i veckan? Sist minns jag det som att de flesta kilona kom sista två månaderna....ajajaj...

Min kollega som är lika gravid som jag hade fått dessa uppmuntrande ord av sin svärmor: "Du ska se att du kommer få kvar ett par kilo, du är ju så gammal." Nu menade svärmodern säkert inget illa utan det kom nog bara ut fel men sånt är ju det sista man vill höra! Min kollega är ett år yngre än mig och vi är båda fast beslutna om att återgå till vår urspungliga form igen. Såna kommentarer ger ju om inte annat en extra sporre!

Jag har förhoppningen att kunna dansa lika länge som sist, det finns både det ena och andra och välja på, inte minst i februari. Hoppas det går.

Inga kommentarer: