fredag 15 januari 2010

Konferens med kluven eftersmak

Tillbaka på jobbet efter gårdagens konferens. Det var ett ganska segt möte. Inte för att det på något sätt var ointressant, tvärtom, men det var så dum tid! Halv fyra till halv sju. Perfekt för en eftermiddagslur! *Jäääsp!*

Gårdagens information handlade om året som gick och året som kommer. Företaget står inför väldigt spännande utmaningar tycker jag och jag satt där och kände i hela kroppen vad mycket nytta jag skulle kunna göra inom olika områden. Det är en väldigt kluven känsla då jag istället snart ska sluta.

Det är förvisso skönt att känna att det fortfarande finns en arbetsglöd långt därinne som bara väntar på att få hugga i. Men nu fortsätter verksamheten snart utan mig, förmodligen för gott. Det jag måste komma ihåg att jag förmodligen inte hade varit aktuell för dessa projekt ändå, med tanke på hur tiden här har varit. Men det är störande. Jag är som gjord för att styra upp trassliga projekt!

Det är bara att försöka se fram emot det som komma skall och ha en tilltro till att nästa gång, då blir det bra! Det måste det bli. Det är ändå bara ett knappt år tills jag ska börja jobba igen så det gäller att börja se sig om i tid och inte slappna av alltför mycket.

Efter mötet var det incheckning på rummen och jag hann med en snabbdusch och snabbtillsnyggning innan middan. En viss rutin har man ju. Middagen var en fyrarätters alldeles fantastisk anrättning och dessutom var det pralinprovning med tillhörande drycker mellan varmrätt och efterrätt. Jag har nu druckit min första espressino ("pytte-cappuchino"). För övrigt fick jag såklart nöja mig med mitt alkofria vin som faktiskt var riktigt smakfullt.

Efter nästan fyra timmars(!) trevlig middagssittning var det sovdags för mig och jag bredde ut mig i min grand lit (140cm bred säng) och somnade snart till efterfestmusiken från baren. En hyfsat god natts sömn senare var det bara att packa ihop, äta frukost och skeppas tillbaks hit.

En liten påse finfina praliner fick man vid utcheckningen så den ligger här nu och suktar...

Inga kommentarer: