torsdag 14 januari 2010

En tvärtomdag

I eftermiddag ska jag på konferens med övernattning. På en torsdag. Går miste om första körövningen denna termin. :( Nåja, lite möte och massa god mat ikväll blir det säkert i alla fall.

Eftersom jag inte kan hämta Tove idag så har vi bytt så jag lämnade och Daniel hämtar. Det var således ombytta roller i morse. Daniel susade ner, åt snabbt och försvann ut genom dörren och jag och Tove satt lugnt och åt frukost och pysslade på tills det var dags att gå.

Länge sen jag åt frukost hemma en vardagsmorgon kan jag säga så det var ganska trevligt. Vi hade gott om tid på morgonen så jag behövde inte stressa. Det var ju faktiskt allra första gången jag lämnade och det gick ju bra. Tove gillar dagis! Däremot så tog det såklart en förväntad evighet att ta sig till jobbet mitt i rusningen.

Inga kommentarer: