tisdag 19 januari 2010

Det börjar röra på sig

Den här veckan är det lite mer action än förra. I alla fall i den privata kalendern. (Det är ju nästan så att ett tandläkarbesök känns som ett trevligt avbrott i arbetstorkan.) Ikväll ska jag få massage i en hel timme. Det ska verkligen bli skönt! Min rygg ömmar och framförallt när jag ligger ner. Jag har även en halvtimmes uppföljning bokad om ett par veckor. Extra trevligt är ju att det är gratis då det är en 30-årspresent jag äntligen kommer mig för att kvittera ut! :-)

I morgon ska jag till barnmorskan, torsdag är det kör, fredag troligtvis dans och sen på lördag är det foxkurs. Något att se fram emot varje dag alltså. Även på jobbet så har det trillat in lite smått att pyssla med så det känns som att veckan kan rulla på någorlunda. Kanske äntligen tiden börjar gå lite fortare. Starten på januari har varit så seeeg!

Jag har tagit tag i min motion nu och hoppas det ska hålla i sig. Ja, det hänger ju bara på mig, jag vet. En annan sak som jag lovat mig själv är köpstopp vad gäller kläder tills jag är smal igen. Senaste tiden har jag inte varit sugen på att handla så det har varit ganska lätt och det är ju roligare att handla slanka sommarkläder sen. Pengar kvar på kontot är en trevlig bonus så länge. :-)

Inga kommentarer: