lördag 23 januari 2010

Mys till Blender på Yesterday

Ja, vad kan man säga om kvällen? Jo, man kan säga att de teoretiska förutsättningarna jag skrev om på ett smidigt sätt omvandlades till mycket behaglig praktik. Det vill säga mysig dans med de två toppfavoriter som var på plats samt ett alldeles lämpligt urval av övriga duktiga killar överlag. Trevligt pausfika blev det också med sällskap på två olika håll.

För att brodera ut lite mer så blev det ganska tidigt på kvällen ett kärt återseende i ett antal låtar och jag fick dessutom äntligen dansa till "Dark horse" igen! *Jippiikajejjj!* (Jag råkar ju alltid sitta den låten alternativt vara uppbjuden av nån gå-foxare.) Svårt att vara mer nöjd med en dans helt enkelt! GrrrMmmmm!!

Dansade till "Hold me now" för första gången också, med en himla go kille dessutom (jo, han är faktiskt oxå helt galet grym!), och det var ju hemskans trevligt. Några danser blev också under kvällen med såna som jag dansar väldigt sällan med vilket är kul. De flesta killar var väldigt söta och tog det extra lugnt med mig och frågade om magen och sådär. Det känns ju mysigt på alla vis.

Jag dansade i princip hela tiden. Mest fox, men några stackars få bugg blev det också med noga utvalda kavaljerer som har bra koll (och dessutom är på tok för bra för att inte bugga med). Hur kul som helst, inte minst att känna att jag fortfarande hänger med.

Jag hade tänkt att jag borde gå tidigare beroende på hur kvällen avlöpte och när jag fick tag på topp nr 2 strax före tolv och några förtrollade foxar senare trillade av golvet igen med dimmiga ögon kände jag att jag fått ut det jag velat av kvällen och begav mig hemåt. Ute hade det blivit betydligt kallare men mitt leende värmde upp bilen fort som tur var. Ibland kan det liksom inte bli bättre. :-)

2 kommentarer:

Lindy sa...

Myyyyyys :)

Puman sa...

Visst var det magiskt roligt?! Och här har jag förklaringen till att jag inte fick tag i dig... Försvinna så där vid tolvslaget, som värsta Askungen? Nåja, vad är väl en bal på slottet egentligen? ;-)

Kul att Filuren höll sig lugn under tiden också, kan tänka mig att det blir en riktigt dansant liten rackare det där.
KRAM