torsdag 7 januari 2010

Jag orkar inte vara trött

Är det inte lite lätt att bli veckovill när det är söndag mitt i veckan? Jo! Idag har jag haft måndag ömsom torsdag hur som helst idag men jag har iaf hela tiden varit säker på att det är fredag i morgon. Den här arbetsdagen var en sån där oerhört tröttsamt onödig en igen. Jääääsp. Jag dör sakta tristessdöden och räknar långsamt ner 1 dag från de trettisju. Suck.

När jag körde hem var jag så grymt trött. Kanske på grund av magen och de men mest troligt på grund av min låga energi hela dagen. Jag hämtade en dagistrött Tove och vi låg och myste tills Daniel kom. Då mer eller mindre domnade jag bort i soffan och kände mig sen riktigt usel, då jag sov mig ifrån både matlagning och Tovepassning som Daniel fick fixa. :(

1 kommentar:

Daniel sa...

Jag lagar oxå mat så det är lugnt.
Men att ha Tove hängande i benen samtidigt är lite besvärligt men det går bara man vill :).