söndag 24 januari 2010

Foxkurs hos Boogie Lovers

Vår tredje foxkurs avklarad och jag är så sjukt nöjd!! :-) Det gick så himla bra, de var så duktiga och vi fick så mycket positiv feedback, både direkt och på utvärderingarna, att man inte kan annat än bli stolt över sig själv för en stund.

På förhand trodde vi att nivån på dansarna skulle vara lägre men den var faktiskt högst av de tre kurser vi har hållit. På förhand var detta också den mest nervösa kursen eftersom vi hade några riktiga ess med i ringen (väldigt snällt av dem att vilja vara med på vår kurs för övrigt) men vi var ändå riktigt avslappnade båda två och det var nog därför det gick så pass bra. På ett sätt kan det ju vara svårare att gå kurs när man har väldigt mycket kunskap i ryggsäcken än om man så att säga startar på ett blankt papper. Positivt för kursledarna är ju att man kan utnyttja överkvalificerade deltagare för speciellt nyttig feedback.
Kursdeltagarna dansar med öppen fattning i slutet av basicpasset

Det som gläder mig mest är återkopplingen att deltagarna hade en väldigt trevlig dag och att stämningen verkar ha varit på topp. Det är det jag tycker är viktigast men också svårast med att hålla kurs, man kan ju inte riktigt planera en bra stämning, och det är inte heller lätt att känna av hur folk i ringen upplever utlärningen, svårigheterna och oss - om dagen flyter på eller om tiden kryper fram.

Jag såg till att få vår lilla slutuppvisning filmad denna gång - då vi visar allt vi lärt ut under dagen. Jag tänkte på det senast och det blir bra att ha den filmen inför eventuellt kommande kurs. Fox idag betyder så olika saker och nu har vi ett kvitto på precis vad vi står för. Sen att jag dansar med en åttamånaders mage får man liksom bortse ifrån.

Jag hade själv en jättetrevlig dag på alla sätt. Kursen och vårt samspel flöt på bra och det kändes som att de fem kurstimmarna bara försvann! Plötsligt var det dags för sista dansen och kursen var slut. Arrangören verkade också väldigt nöjd och hälsade oss välkomna tillbaka och det måste ju ses som ett bra betyg. :-D

Inga kommentarer: