torsdag 28 januari 2010

Pengar är också bara papper

Igår satte den vilande administratören i mig in på hemmafronten istället. Har man inget att göra på jobbet får man kanske göra saker hemma istället för att hålla sig i form. Jag rensade upp bland alla papper som legat i lådan bra länge nu. Satte in i pärmar och sådär. Skönt att ha det gjort.

Hittade två presentkort i högen, ett Pocketogram som jag köpte upp nu när det plötsligt fanns nåt vettigt att välja på, och sen presentkortet på Ticnet som legat länge. Jag har nu bokat biljetter på Wallmans till mig och Daniel så jag hoppas vi lyckas kirra barnvakteriet på något smidigt sätt. Det ingick barnvakt i presentkortet smidigt nog :-) men det måste ändå lösas tidsmässigt med dagis och så.

Sen var det dags att betala räkningar. Alltid lika kul. Särskilt denna månad skulle det visa sig. Jag som tyckte det såg ok ut på kontot innan var inte lika övertygad efter. För att fira den mediokra kontostatusen gjorde jag av med lite mer pengar genom att beställa några saker jag "behöver", bland annat vita sneakers (jamen vad ska man göra när man äntligen hittar några som det står "FRIDA!" på?). Men jag resonerar så här att jag helt enkelt återinvesterade pengarna från foxkursen. Det är ju såna pengar som egentligen aldrig funnits så nu har de återgått till just det... ;-)

I pappershögen hittade jag också papper från Försäkringskassan angående föräldrapengar för Filuren. Jag har lagt dem på hög eftersom jag måste ringa *burr* då jag inte fattar hur det funkar för andra barnet när man nu har varit duktig och blivit gravid "inom tidsramen". Men idag har jag faktiskt ringt och fått klarhet. Skönt! Ännu en sak att bocka av på listan.

Inga kommentarer: