lördag 30 januari 2010

Lördagsmys

Lördagen startade med sedvanlig helgstädning. Dessutom tog vi isär och ställde undan spjälsängen så den ska glömmas bort samt städade allmänt undan skrot från Toves rum. Tove såg på när sängen packades ihop och när jag berättade varför sa hon sen till Daniel när han kom in att "Bäbisen tova (sova) där!" Det verkade helt accepterat. :)

Snart är det dags för förhoppningsvis supersmaskig lördagsmiddag. Det puttrar i olika grytor på spisen och köttbiten i ugnen når snart rätt temperatur. Som gjort för att avnjutas med ett glas gott rött vin. Så det ska Daniel göra. Det är såna här gånger man faktiskt saknar det lite. Det är bara en så trevlig kombination.

Men själv tänkte jag ägna den senare kvällen åt motion i form av dans så jag tänkte ta igen det uteblivna lördagsmyset med råge. Jag får sällskap idag för en gångs skull, hurra för det! Jag hoppas på en riktig trevlig kväll. :-)

Inga kommentarer: