måndag 18 januari 2010

I åttonde månaden / vecka 32

Förra gången lade jag ju ut såna här fina magkort så därför har jag inte gjort det nu. Men här kommer i alla fall ett undantag. Så här tjusig form har jag nu. -->

Filuren väger nu ca 2 kg och ökar snabbt i vikt. Det står att "Magen tar mycket plats och dina lungor, urinblåsa och magsäck har det trångt därinne." Jo, det kan jag säga att det verkligen märks nu! Phu! Andningen är lite till och från och jag blir verkligen proppmätt när jag har ätit. Det känns dessutom som att maten måste idisslas en extra gång innan den försvinner vidare i systemet. :-/ Och kissnödigheten är ju så frustrerande! Så fort det kommer en sammandragning känns det som man ska få spräckt urinblåsa, sen slappnar livmodern av igen och man blir en normal männinska igen.

Det står att man ska röra på sig så mycket man kan och jag har ju i alla fall börjat komma igång så smått igen. Skönt! Nu blir det dessutom lite dans snart igen och det är ju den allra trevligaste formen av motion!

Inga kommentarer: