fredag 22 januari 2010

Sång och dans och snart lunch

Fredagen är här och arbetsveckan lider mot sitt slut. Igår var jag på årets första körövning. Det var evigheter sen sist, jag missade ju förra årets sista på grund av snökaos och förra veckan pga konferens. Kul var det att vara tillbaka i alla fall och styckena vi övar på börjar låta någorlunda. Jag har inga större förhoppningar om att kunna vara med på konserten men kanske kommer det bli en konsert till med samma koncept i juni så då kan jag ju få lite revansch. Jag frågade hur länge vi håller på fram på sommaren och det var till skolavslutningen ungefär. Några Hågelbykvällar går således till spillo om jag inte blir tvungen att prioritera om pga för bra band. ;)

Ikväll blir det i alla fall lite dans igen. Måste vara bästa sättet att ladda inför kursen, eller?? Det var ett tag sen nu så jag kan inte låta bli och kul ska det bli hoppas jag. Kvällen har åtminstone förutsättningarna rent teoretiskt. Jag börjar dock bli ganska less på att åka ensam jämt även fast jag oftast får sällskap väl på plats.

Men nu snart är det dags för lunchdejt och det ses fram emot!

Inga kommentarer: