måndag 11 januari 2010

Det blir faktiskt en kurs :-)

Nästa foxkurs närmar sig, redan om två helger är det dags. Jag frågade bror häromdagen om han hört om det blivit några anmälningar och det hade han inte, men igår visste han att det var 23 par anmälda! Herrejösses!

Jag insåg att jag faktiskt inte räknat med att den här kursen skulle bli av. Efter som den blev inställd i våras så kändes det bara som att det inte fanns något större intresse för den, just där. Nu blir man ju enormt nyfiken på vilka som anmält sig? Är det bara från klubben? (tveksam till att de får ihop så många socialdansare med någorlunda erfarenhet) och vilka är det annars?

Snart dags igen alltså att gå igenom materialet. Jag borde sätta mig och göra en lista över tjejtips så jag inte glömmer nåt som kan vara bra. Sen hoppas jag att jag kan visa upp bra tjejdans trots mitt extra "magstöd". ;)

3 kommentarer:

Maria sa...

Den ser vi verkligen fram emot. Samåkning, eller hur.:)

Frida sa...

Ja, kul ska det bli! Vi ska väl vara där typ en timme före start så så länge ni är morgonpigga så samåker vi ju gärna :)

Anonym sa...

Hej, jag är en bloggläsare som halkat in här...

Angåenden Foxkurs, i största allmänhet...

Om man kan socialfoxdansa och har gjort det i kanske 25 år, dvs det är ett stort intresse, skulle man fortfarande ha behållning, som tjej att ta en kurs i fox "bara för att"....

Vad är det som man kan lära sig?

Tja vad är det främsta argumentet som du/ni ser de, att "göra det", ta en kurs...

Jag är tjej och kan även bugg, som jag lärt mig upp till steg 3, och gått en sån i hyfsad nutid...

Nu bor jag allt för långt ifrån för att besöka just Er kurs, men bara för att nyfiket höra vad som är så bra med att gå kurs? Förutom att man lär känna nya goa dansmänniskor och låter sig inspireras av nya ledare?

Kanske någon mera har synpunkter kring kurs o foxdans, eller erfarenhet, och kan eller vill svara här? Om det inte blir en allt för konstig diskussion i Livsdans bloggen?

Trevlig blogg!

/Karin