tisdag 3 november 2009

Slött, DBK & sjuk

Hög tid att uppdatera lite igen kan man tycka. Helgen svischade förbi i slöhetens tecken. Daniels föräldrar var här och vi hade inte mycket planerat utan tog dagarna lite som de kom. Tove hade förstås full uppassning och fick leka hur mycket som helst. På söndagen var vi en sväng ut och hälsade på morfar också. Middagarna tillbringades i uterummet som just nu värms upp på en timme ungefär. Så mycket mysigare att sitta där. Lite spel hann också med förstås.

På lördagskvällen var det Dansbandskamp och jag tycker det bara är så roligt i år. Settmans och juryns kommentarer är oftast så klockrena att jag skrattar mig igenom programmet. Det är skönt att Melissa är där och styr upp det hela. Allra sötaste Måns gjorde ju också bra ifrån sig. Trevligt att dansbanden faktiskt var de som gick vidare också. Nån ordning får det vara.

I måndags var jag på jobbet men började må småilla före lunch. när det hade hållit i sig några timmar var det lika bra att åka hem. Jag brukar inte må illa utan anledning. Så ej heller denna gång. Måndagskvällen blev en ganska trist historia för min del och jag fick vinka av gästerna på håll samt missade dansträningen.

Dagen idag har gått i energisamlandets tecken. Men blir ju så svag och matt. Upp och ner för trappen, sen slår hjärtat högt. Jag hade tänkt jobba i morgon så jag hoppas det känns ännu bättre ikväll efter lite riktig middag. Filuren har haft fullt sjå sedan i går kväll. Jag gissar att det låtit ovanligt högt och mycket därinne i magen så det inte blivit någon riktig ro att sova.

Nu ska jag snart göra mitt andra planerade besök på MVC och kolla så att Filuren har det bra.

Inga kommentarer: