fredag 13 november 2009

Fredagen den trettonde

En ganska seg arbetsdag idag då jag inte direkt haft nåt arbete att utföra. På förmiddagen roade jag mig med att lägga mig i ännu en DM-diskusison på temat "varför-vill-inte-de där-bra-dansa-med-just-mig?" Nja, det var kanske inte riktigt temat men det blir lite så ändå. Ibland har man bara lust att be folk titta lite åt sidan istället för att sträva uppåt när det gäller att bjuda upp, då skulle många fler faktiskt ha roligt. Tror jag.

Ett välkommet avbrott med lunchdejt blev det sen i alla fall och det blev mycket dansprat idag. Ikväll är det ju dags igen. Shake på Yesterday. Hoppas på en del finfina danser ikväll faktiskt! En del kompisar kommer ut också så det är ju extra trevligt. Pricken över i blir mitt senaste inköp som jag tänkte gå ut och krossa med ikväll. Magen till trots. ;)

Inga kommentarer: