lördag 28 november 2009

MysTove och snart fest

I morse hade jag sovmorgon och Daniel gick upp med Tove. Tove sov ganska länge och var sen tyst och lekte i sänge så även Daniel fick sova till kvart i nio. Sedan gick han upp och klädde på Tove. När de skulle gå ner ville inte Tove det. "Neeej, mysa mamma!" Det var tydligen väldigt viktigt så de kikade in och jag var ändå lite vaken och sa att "kom då!" Då klappade Tove händerna där i Daniels famn och blev nersläppt på sängen. Hon kröp direkt och lade sig intill mig med huvudet på kudden och kramades och sög på tummen. Efter två minuter var det färdigt. Då hade vi myst och Tove var redo för välling. Så himla söt.

På förmiddagen har Daniel varit och shoppat lite till ikväll och Tove och jag har varit hemma. Då var hon dock inte lika söt utan vägrade sova och var jättearg på mig. Nu har Daniel kommit hem och försöker för tredje gången få henne att sova.

I eftermiddag kommer morfar hit och vi ska sen åka på 50-talsfest. Jag ska försöka snitsa till smink och frisyr på tidsenligt vis och hoppas att min outfit blir bra när den väl åker på. Jättekul ska det bli med den här festen. Massor med dansfolk är bjudna eftersom 40-åringen är dansare i allra högsta grad och givetvis blir det också dans så småningom. :)

Inga kommentarer: