lördag 14 november 2009

Shake på Yesterday - favorit i repris

Rekommenderad lyssning till läsningen.. :)


Det var ju bara en månad sen Shake var här. Ändå blev kvällarna ganska olika. Det var trångt även igår men ändå inte lika stökigt och lika mycket klackar som sist. En gång under kvällen såg jag ett bar skyhöga, sylvassa, i ögonvrån och drog direkt in benen under mig, men så kom jag ju på att det var Christines fötter jag hade sett i ögonvrån, hihihi (alltså sångerskan på scenen).

Kom upp på första dansen trots att jag var ute själv och trots att jag inte bokat nån. En skräll bara det. Riktigt bra dans dessutom för att vara första. Efter dansen vimlade jag iväg bland folket men blir uppfångad av ett par mjuka händer runt midjan. Typiskt en sån sak som om det är rätt person får en att börja spinna och fel person får en att vilja klösas. Nu var det helt rätt tack och lov så jag fick all anledning att le.

Efterlängtad dans har en tendens att bli nåt extra och när Shake dessutom väljer att bjuda på en av de låtar som tar fram just hans absolut bästa fox var jag den sista att klaga. Ja, jag hörde faktiskt ingen som klagade. ;) Komplimanger är väldigt svåra att tröttna på och jag fick dessutom en repris att se fram emot senare under kvällen.

Hann sedan med ett par vänner, en long-time-no-tjejfox och någon långväga innan vi redan var framme vid paus. Kvällen gick fort överlag. Jag fick sitta några gånger då mina alltför många och alltför irriterande besök på damernas gjorde att jag blev utan. Det var nog i princip jämna par även fast det såg ut som ett galet tjejöverskott till en början.

Någon mer långväga hann jag jaga ifatt efter paus men det var flera nya som jag hoppats på att få tag på som aldrig fångades in. Blev uppbjuden av en ny själv också men då var jag typiskt nog redan uppbjuden. Det klaffar sällan sånt där. Shake spelade som vanligt grymt och det gick väl hyfsat att förvalta de allra bästa låtarna. Några fick jag tyvärr sitta och några slarvades bort men det är alltid en njutning att dansa och lyssna till dem.

Dansade igen med en lite äldre och väldigt trevlig kille som jag stöter på här och där. Jag vet inte varför jag inte reflekterad över det förut men det har väl med mitt lite nya foxtänk att göra - han är otrolig på att dansa fox! Eller foxtrot. Han dansar det jag vill lära ut, det som jag oftast saknar. Och nu vet jag att han håller egna kurser, jag har bara inte kopplat ihop ansiktet med namnet förut. Skönt med fler som strävar åt samma håll.

Sista dansen med "Man in the moon"och "Man in the mirror" kunde ju inte bli annat än riktigt grym. Inte ett dugg tråkigare än kvällens bästa dans. En favorit i repris helt enkelt. Och åtminstone jag njöt av extranummerna... ;)

Trots lite ofrivilligt vilande så är jag helt nöjd med kvällen som blev ganska precis som jag trodde och hoppades. Jag kände mig riktigt fin i min nya killer-top och det är kul att kunna hitta lite intressantare kläder som fungerar trots att magen nu är väldigt påtaglig. Precis i början kändes den så stoooor, men när jag väl slappnar av och kommer igång så tänker jag inte så mycket på den. Inte killarna heller hoppas jag. :)

När jag väl var hemma och hoppade ur duschen och studsade vidare ner i sängen så låg Polarn där mitt på och hade värmt upp lakanan åt mig. Skööönt!!

Inga kommentarer: