onsdag 4 november 2009

Hjälp, det är snart dags!!

Jag mår bra idag och är tillbaka i arbete. Det har plötsligt slagit mig i huvudet att det redan är onsdag i dag och att från och med i morgon så är det Sarek-Sarek-Sarek som gäller fram till lördag kväll!

Jag lyssnade igenom skivan på väg till jobbet i morse sjungandes mina stämmor efter bästa förmåga. Det är inte en alldeles trafiksäker kombination, bilkörning och stämövning, men dock tidsbesparande. Sen är det lite saker jag måste fixa innan fredag; kopiera upp noterna så de är på rätt ledd, inköp av en smal svart pärm till konserten samt vinröda leggings/strumpbyxor som jag ska ha till min svarta klänning. Hög tid att bege sig på shoppingtur alltså. Frågan är bara när?

I morgon kväll har vi vanlig övning med kören. På fredag kväll har vi första repet tillsammans med Sarek och på lördag repar vi tillsammans på dagen i kyrkan där konserterna är och sedan är det två konserter samt avslutande gemensam festmiddag. Sen gissar jag att jag är trött...

Det som är kvar sedan av Sarek-projektet är mer inspelning i studion eftersom det inte blev riktigt bra sist, rent tekniskt. Det ska bli någon gång innan jul.

Idag är det en artikel med vår körledare Karin och Sarek-Stina i NT. Hoppas den får publiken att strömma till! :)

2 kommentarer:

Anneli sa...

Har beställt biljetter till 16.00 konserten idag.

Frida sa...

Roligt!! Hoppas det blir riktigt bra. Börjar ju nästan bli nervös nu!