tisdag 10 november 2009

Bakvänd dansträning

Igår var det äntligen träning igen, den nästa sista för denna gång. Vi körde omvänt (tjejen för, killen följer) hela träningen med byten i ringen. Jag har ju gått en nybörjar intensiv som kille och känner mig hyfsat hemma på grunderna och det är så otroligt KUL! Min kroppsförning behöver dock bättras på lite. :)

Sist jag dansade kille var med Elin på Öland och vilken skillnad det var mot att dansa med gubbarna på kursen, hahaha. Det intressantaste var att flera killar tyckte det var jobbigt att gå bakåt och så. Att inte själva ha koll. Då bad jag dem fundera lite på hur vi tjejer kan uppleva en rörig danskväll vägg-i-vägg, alltså inne på Yesterday. En och annan aha-upplevelse där...

Trots att vi gick ganska fort fram så hann vi bara med vänster och högersnurr förutom grunderna med frame och så. Men de panikvisade handduken på slutet så den kan jag öva med Daniel nu så har jag en till tur att lägga till mina andra typ...fyra... ;-) Skulle vara jättekul att gå en fortsättningsintensiv som kille faktiskt. Jag hade ju tänkt göra det i höst men orkade aldrig ta mig iväg. En annan gång...

1 kommentar:

Puman sa...

Å vad roligt det låter! Och nyttigt också! Jag ställer gärna upp som FÖRsökskanin när du vill testa din manlighet! KRAM på dig :)