fredag 27 november 2009

Vikten av att känna sig behövd

Den här veckan har varit helt ok arbetsmässigt. Jag har haft en del att göra så tiden har gått hyfsat fort. Jag har gjort saker som också märkts för andra och jag har flera gånger under veckan fått positiv feedback för olika saker. Plötsligt är jag på ganska bra humör!

Det blir så tydligt. Om jag inte har nåt att göra är det ingen som ens märker mig. Men om jag har nåt att göra och gör det på ett bra sätt så har jag plötsligt chans att bli sedd och få beröm för väl utförda arbetsuppgifter. Och det behöver man ju så väl! Jag är verkligen utsvulten på stimulans och suger åt mig varje litet ord.

Det är exakt tre månader kvar nu och jag hoppas jag kommer ha lite att göra, annars kommer det att gå så segt. Dessutom vill jag gå på ledighet med en känsla av att jag duger. Att jag är duktig, att jag är en värdefull medarbetare, att jag är värd min lön, att jag verkligen behövs! Jag behöver minnas den känslan inför mina nya arbetsintervjuer i januari 2011.

Inga kommentarer: