onsdag 25 november 2009

Längtar efter lilla sötaste!

Igår var jag först en snabbsväng i ett centrum efter jobbet och panikshoppade diverse attiraljer till lördagens fest, sen på julhappenning hos bemanningsföretaget. Jag åt massa onyttigt som sammanslaget knappast kan kallas för middag och halv sju begav jag mig hem, smått illamående, i hopp om att hinna träffa Tove innan hon somnat.

Jag kom hem precis lagom till tandborstningen och Tove sken upp när hon såg mig och kom och ville "pussa!". Så mysigt! Hur söt kan man vara när man är så liten!? Jag fick ta över tandborstning och läggning så jag i alla fall hann vara med henne en pyttestund.

Därför längtar jag hem nu. I morse lyfte jag henne ur sängen men sen åkte jag direkt medan Daniel så småningom tog Tove till BVC och vaccinering och sen vidare till förskolan. I eftermiddag kommer vi dock hinna umgås desto mer innan Daniel kommer och det ser jag fram emot.

Det är härligt att längta efter sitt lilla barn!

Inga kommentarer: