lördag 28 november 2009

Blender på Yesterday

Jag sov på soffan efter middagen och det var nog bra för jag var riktigt pigg hela danskvällen. Det var mycket folk, jag var ganska sen och det var kö utanför men jag hann precis in lagom för en av de sista kaffebiljetterna.

Det blev ganska snabbt stökigt men jag lyckades dansa med duktiga killar i princip hela kvällen så det gick ändå hyfsat att ta sig fram. Många av de jag dansade med har jag inte sett på ett tag så magen var en nyhet för dem. Jag sa oftast till innan vi började dansa och det kommenterades av kvällens topp efter första låten med: "vad skönt att du sa det innan så slapp jag fundera på om du har blivit tjock under hela låten". Hihi.

För kvällen fanns således en toppfavvo som jag snabbt jagade rätt på. (Det verkar som att de liksom turas om att komma och dansa med mig vilket ju är trevligt ;) Sen fanns även bubblaren på plats som jag inte heller sett på länge och det blev några extra danser även med honom. Mycket bra dans! :)

Nu när magen är högst påtaglig blir det också tydligt hur olika man dansar med olika killar. Bara det hur man står i förhållande till varandra. En del dansar jag ganska mycket på sidan med, så magen liksom kommer lite mer bredvid och några dansar jag nästan mitt framför. Då är det en fördel om killen inte har en egen sexmånaders mage...

Jag satt ett par svängar före paus, var grymt fikasugen och en ostmacka smakade sen ljuvligt. Efter paus dansade jag varje dans ända till slutet. Det var länge sen så det var riktigt roligt! En äkta buggelit dök faktiskt upp också så jag passade på att dansa med honom. Man är ju inte blyg sådär. Väldigt roliga lugna låtar dessutom med en blandning av det mesta. Till sista letade jag rätt på kvällens topp igen och det blev massor av härlig fox tills Blenders lutade spela för kvällen. Så kul så!! Han är grym på alla vis.

Blender gjorde som vanligt en alldeles lysande spelning. Jag lyckades som vanligt sitta just på "dark horse" men annars lyckades jag dansa alla favoritlåtarna. Härligt!
Åkte hem nöjder och glader, nyladdad med lite extra goa hormoner. :)

Inga kommentarer: