onsdag 25 november 2009

På uppgång...

Vecka 25. Nu börjar den sista tredjedelen står det. Hur får de ihop det? 40 veckor delat på tre är väl typ 13,3333 och då borde väl sista tredjedelen börja vid 26,6666?? Jaja, jag ska inte fundera på det.

Filuren väger ca 800 gram nu och syns rejält utanpå kan jag tycka. Jag vägde mig i morse och har visst gått upp snart 6 kilo. Inte konstigt att det syns kanske. Förutom att jag redan tycker att magen är lite i vägen och besvärlig när jag ska sova och så så är jag pigg och kry. Inga krämpor.

Känner dock att jag borde röra på mig mer. Senaste veckorna har jag inte ens promenerat. Nu är dessutom dansträningen slut så nu måste jag komma igång med nåt. Känns viktigt att inte slöa till helt nu innan. Kroppen ska gärna hålla ihop plus att jag gärna vill känna mig så fin det går så länge det är möjligt.

Redan nu kan Filuren klara sig utanför magen om det skulle bli nödvändigt. Vet inte om det känns tryggt eller läskigt.

2 kommentarer:

emma sa...

hallo. har ju ingen egen våg, men skulle gissa att jag gått upp 4-5kilo nu. (mvc nästa fredag) fick frågan igår av en kvinna; har du gått upp mycket i vikt? blev som paff, men kanske en fråga jag får vänja mig vid(?). kram på er! ses snart!

Madde sa...

Stort Grattis till nya kommande bebisen :-)

Länge sen jag hann sitta ner vid datorn märker jag. Ja det blir ett nytt äventyr och man märker att evolutionen missat att ge mammor fler armar ;-)

/Madde "Motvillig"