onsdag 18 november 2009

Dirty fox är visst ingenting... ;)

Var jag onödigt grinig i inlägget igår? *Kvack, kvack*, nejdå, humor kallas det. Min tråd på DM har en trettio svar nu och i princip inget vettigt har kommit ut av det. Trots att jag upplevt att dirty fox skrivits upp länge nu så vet tydligen ingen vad det är och väldigt få vill plötsligt erkänna att de dansar dirty fox. (Utom Odds Dirty Foxx då, björnkramen, som jag dock bara upplevt att Odd själv dansar på ett tillfredsställande sätt). Frågan om vad våra kursdeltagare hade velat lära sig förblir därmed obesvarad.

Påståendet att förvirringen på dansgolvet idag är något mastig har dock stärkts ytterligare.

2 kommentarer:

Puman sa...

"Dirty" läggs nog ofta till när killen vill känna sig som John Travolta och Fred Astaire i ett. Däremot vet jag några killar förutom Odd som behärskar Odds variant av Dirty Foxx riktigt bra - för övrigt är det den varianten som jag har som definition av dirty foxx, som jag faktiskt gillar riktigt mycket... De killar som behärskar det har inte missat poängen med förflyttning heller :-)
KRAM

Frida sa...

Du väl väl att jag är mottaglig för heta tips!? ;-)

Och Odds Dirty Foxx var ju inte det mina inlägg handlade om (därför lät jag helt bli att nämna honom så det inte skulle bli ännu en knäpp "Odd-debatt" på DM) utan det mer allmänna uttrycket som används lite hit och dit under principen; Mycket snack... Men det är jag helt säker på att du har förstått. :)
KRAM