torsdag 26 november 2009

Roligt och gott väntar

Idag är det torsdag och det är tre dagar i rad nu med roliga kvällsaktiviteter att se fram emot. :)

Ikväll ska det sjungas igen - roligt!
I morgon ska det dansas igen - roligt!
På lördag ska det festas igen - roligt!

Ja, ni ser ju själva! Lite arbete återstår dock i veckan men igår var jag så duktig att det typ tog stopp idag igen. Veckans lunchdejt är dock idag och torsdagar betyder pannkakor till efterrätt om vi äter här hos mig. Alltså äter vi här hos mig! ;-P

I morse när jag kom till jobbet låg en julpresent på bordet och väntade. Jättesöt! Det är en adventskalender på julstrumpan där man flyttar en liten polkagris till en ny ficka varje dag, och i strumpan ligger 24 godisar modell större (typ dubbelbitar, tablettaskar, nötcreme etc). Omtänksam chef jag har här! :) Av bemanningsföretaget har jag fått en chokladkalender som också står här och väntar på 1 dec. Gott!

Inga kommentarer: