lördag 14 november 2009

Första pizzan och tv-kväll

Den här dagen har varit riktigt slö. Eller jag har varit riktigt slö i alla fall. Inte gjort många knop, inte ens lagat mat. Tove har ätit pizza för första gången. Hon var mest inne på pizzasallad vilket förvånade oss eftersom vanliga salladsblad brukar bemötas med ett "uää". Jag äter pizza ungefär en gång per kvartal så det var väl dags nu igen då. Inte för att magen behövde kännas större egentligen...

Vi har spolat igenom gårdagens Idol idag och till min glädje är faktiskt de fem bästa kvar nu. Det var på tiden att falsksången röstades ut trots pojkbandslooken. Såna där klassiskt "snygga" killar tycker jag aldrig är snygga. Jag kan liksom förstå vad tjejer ser hos dom i teorin men i praktiken funkar det inte. Det krävs nåt annat för att väcka mitt intresse rent visuellt. Mer än yta. Sug i blicken är en sak men intelligens som syns i ögonen är så mycket mer spännande.

Nu väntar kvällens avsnitt av DBK och det ska vi såklart se. Titanix hejar vi på ikväll, hoppas de lyckas nå fram i rutan! (Och Date har väl gjort sitt nu va!?) Vi får snart kvälls-tv-gäster som har fika med sig. Då är man extra välkommen. :)

Inga kommentarer: