fredag 6 november 2009

Trött efter övning och störd nattsömn

Lite trött i mössan idag. Igår var jag ute på körövning och den gick riktigt bra. Det märks att det börjar dra ihop sig, alla skärper till sig. Det är några ganska tuffa men roliga dagar det här med massa bilkörning hit och dit dessutom. (Fan att det ska va så dyrt nu!) Jag kom inte hem förrän halv elva igår och inatt drömde jag stressdrömmar inför konserten. Katastrofen var att jag glömt mitt smink hemma. Som om det vore det värsta som kunde hända. Haha.

Vaknade i natt av en tråkig visst-fan-upplevelse. Jag hade kramp i vaden. Och när man har det så trycker man direkt ut hälen så att benet ska bli sträckt. Och då gör det så förb... ONT! Då mindes jag ju att det var så det var. Ett typiskt men förträngt graviditetssymptom. Varför?? Vad sjutton har vaderna med magen att göra?? Nu är det bara att invänta ichiaskänningarna. De där som gör att man trillar ihop i en hög när man kliver ur sängen för att man glömt känna efter om man kan stödja på benen. Kul. Verkligen.

Nu ska den här arbetsdagen rasslas igenom, sen hem, handla, hämta Tove, äta middag och sen ut till Norrtälje igen. 18.00 börjar repet med Sarek. Ska bli väldigt intressant, hoppas bara jag är lite piggare då än nu...

Inga kommentarer: