lördag 6 juni 2009

Umefolket

Igår var jag på Arlanda i god tid. I för god tid visade det sig eftersom mitt plan var försenat. Jag hade dock lite tur och hann se Robin Söderling vinna sin semifinal i Franska öppna lagom innan det var dags för boardning. Det var lite stämning på O'learys kan jag säga! :)

Jag kom upp till Umeå vid halv sju i alla fall och blev hämtad på flygplatsen av Emma. Sen bar det av till Ersboda där köttet precis var färdiggrillat och festen i full gång. Det var hela Skravelsjögänget som var på plats och det var så himla trevligt att träffa dom igen. Det är verkligen supertrevliga människor som jag har mycket utbyte av.

Tove märkte knappt att jag kom känns det som, det var så mycket folk att hålla reda på. Maten var precis jättegod och sen blev det lite lekar, prat och tårta. Fullt ös. Jag lade Tove strax efter åtta och trots att det var full fart utanför dörren somnade hon på stört. Bästa ungen! Själva somnade vi framåt ett och väcktes av Tove kvart över sju i morse. *jäääsp*

Inga kommentarer: