torsdag 4 juni 2009

Ingen Glans igår men dans idag

Det blev ingen ståupp för oss igår. Det var fullt. Kunde man ge sig fan på. Vi fick snällt vända i dörren och knalla tillbaka därifrån vi kom. Första person vi möter är Johan Rheborg som också skulle uppträda igår, han såg ganska trött och sliten ut. Vi går runt hörnet och där möter vi Johan Glans som om möjligt såg ännu tröttare ut. Kanske gick de och laddade vad vet jag. Vi köpte fika med oss och åkte hem till Elin och pratade strunt i alla fall. Det var också trevligt och mycket billigare.

Jag kom i säng någorlunda och sov väldigt gott. Vaknade före klockan som var ställd på sovmorgon. Låg och drog mig en stund extra bara för att jag kunde innan jag gick upp. Idag blir det dans i regnet. Sist dök det upp många bra dansare trots vädret så jag hoppas det blir kul. Vi går in gratis och det gör ju inget. Gott med sushi innan också! :)

Tycker synd om Hågelbyparken som har extrem otur med vädret. :(

Inga kommentarer: