onsdag 17 juni 2009

Inför After work

Jag åkte kommunalt till jobbet idag för första gången sedan jag började här. Det är ganska skönt tycker jag. Att kunna plugga in lurarna med skön musik och bara drömma sig bort. Med MLTR - 19 love ballads är det inte så svårt... ;) Synd att det tar nästan dubbelt så lång tid som med bil.

Jag lämnade bilen hemma för att jag ska på after work idag. Det ska bli trevligt. Middag på Hasselbacken och sen blir det femkampshäftet på Grönan. Det lär ju va tomt på folk där idag...not! Kanske blir det ännu en tur i Insane, men risken är att det är en timmes kö ungefär. Kollade såklart upp vilka som spelar men Claes Lövgrens smäller ju inte så högt...

Jag har varit lite fundersam på att komma hem halv ett innan arbetsdag igen. Jag prioriterar ju helst såna utsvävningar till mina danskvällar. Men jag får tydligen ta taxi hem på företaget. Trevligt!

Med dagen idag är det bara 6 arbetsdagar kvar till semestern. Helt otroligt!

Inga kommentarer: