torsdag 18 juni 2009

En helt galet rolig kväll!

Daniel tog sig iväg till Hågelby och Expanders ikväll, mest för att jag skulle vara tvungen att hålla mig hemma tror jag. ;) Jag låtsas som att jag inte missar nåt eftersom det bara är Expanders och vädret är lika trist som vanligt (stackars Hågelby!), men som vanligt skulle det ju komma några jag väldigt gärna hade tagit en dans med. Men det kommer fler tillfällen. Sägs det. Eftersom jag istället är hemma med Tove och hon nu sover gott så finns det tid att blogga lite.

Igår däremot var jag ute och svirade med jobbet och det var så galet KUL! Jag hade i princip inga förväntningar alls men det var först en jätteintressant konferens eller snarare föreläsning av VD om läget på olika fronter och jag blir bara mer intresserad av det företaget gör. Det är verkligen spännande.

Sen blev det en fördrink på väg ut i bussen som tog oss in till Hasselbacken på Djurgården. Där blev vi indelade i de lag som vi skulle sitta med och sedan tävla ihop med. Jag hamnade i ett jättebra lag med fler av mina favoritkollegor så middagen var jättelyckad.

Sen traskade vi ner till Grönan och femkampade. Det är märkligt vad hornen växer ut fort på människor så fort det ska tävlas i lag. Det var ett väldigt peppande och hejande och ändå var vi ganska kassa. Men roligt var det i alla fall. Vid nio var det vätskepåfyllning på kryddhyllan och jag bytte till mig åkbiljetter mot mina drickakuponger.

Sen drog ett par av de närmaste kollegorna och jag iväg och åkte Kvasten som uppvärmning och sen Insane. På väg upp i kön så såg vi VD och tre andra som just hade åkt och det var ännu fler som åkte så vi har tydligen gott om vettvillingar på kontoret. :) Den här gången var det banne mig ännu roligare!! Vi hade en biljett kvar i var sen och då ville de åka gamla Berg-och-dalbanan, så då gjorde vi det.

Sen var det prisutdelning och vi begav oss till Krejsys's (vid dansbanan där Claes Lövgrens undehöll så fint, snacka om medelåldersskillnad på dansbanan mot man är van.) Vårt lag var sämst men ganska glada ändå. När alla var samlade där fick jag plötsligt två åkbiljetter till av en av säljarna så jag delade med mig till tjejen som jag åkt allting med dittills och vi susade iväg till Vilda musen. Det var ingen kö alls så vi gick direkt in och det var helt galet roligt! Vi var på så sjukt bra humör redan innan men sen skuttade jag tillbaka på lätta ben, helt lycklig!

Taxi hem var det sagt, och den enda förutom jag som bor i norrort visade sig var VDn. Så jag fick celebert sällskap i baksätet på taxin och tog självklart tillfället i akt att göra mig ännu mer bekant. (...neeeejdå, kollegorna frågade samma sak i morse, hahaha!) Han är väldigt trevlig och har dessutom en ledarstil som imponerar på mig (vilket inte är lätt, det vill jag lova!) Det kan ju inte vara fel att bli lite tjenis med honom tänker jag, så det var kvällens oväntade bonus. :-)

Jag trivs faktiskt otroligt bra med många av mina nya kollegor och närmaste tjejerna har helt och hållet släppt (släpat?) in mig i gänget. Jag känner mig både väldigt uppskattad och avslappnad med dem och det är jag så himla glad för. Så här bra kollegor har jag inte haft på många år!
Bilden är från kollaget som kom på mejlen idag...tjusiga vi var!!!

1 kommentar:

Puman sa...

Vad härligt att sammanhållningen och stämningen är så pass hög! Man får så mycket roligare då. Skippar också Hågelby ikväll, och stannar hemma och bakar inför midsommar istället. Hela huset doftar nybakat nu... Härligt härligt!

Trevlig midsommar på er! Hoppas vi ses snart igen.

KRAM